search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Παμπ κινδυνεύει να χάσει την άδειά της, επειδή ο DJ έπαιξε την «Πέππα το γουρουνάκι», όταν μπήκαν δύο αστυνομικοί

11.12.2015 12:52
Παμπ κινδυνεύει να χάσει την άδειά της, επειδή ο DJ έπαιξε την «Πέππα το γουρουνάκι», όταν μπήκαν δύο αστυνομικοί - Media

Μία παμπ στην Ουαλία μπήκε στο στόχαστρο των αρχών και κινδυνεύει να χάσει την άδειά της, γιατί όταν μπήκαν για έλεγχο δύο αστυνομικοί, ο DJ έπαιξε το μουσικό θέμα της «Πέππας το γουρουνάκι».

 

Μία παμπ στην Ουαλία μπήκε στο στόχαστρο των αρχών και κινδυνεύει να χάσει την άδειά της, γιατί όταν μπήκαν για έλεγχο δύο αστυνομικοί, ο DJ έπαιξε το μουσικό θέμα της «Πέππας το γουρουνάκι».

Η παμπ Cooney’s στο Llandudno «τιμωρήθηκε» με επανέλεγχο της άδειάς της μετά από ένα περιστατικό τον περασμένο Οκτώβρη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο DJ, έκανε ήχους που παρέπεμπαν σε γουρούνια. Το παράπονο στην επιτροπή αδειών, έγινε γιατί υπήρχαν κατηγορίες ότι αυτό συνέβη πολλές φορές από τον Απρίλιο του 2014.

Τώρα ο ιδιοκτήτης της παμπ, Michael Cooney έλαβε επίσημη προειδοποίηση και οποιαδήποτε παράβαση τους επόμενους έξι μήνες θα του κοστίσει την άδεια.  

Όταν ρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης από την επιτροπή, για τον  DJ που έπαιξε το τραγούδι, είπε ότι συνεχίζει να εργάζεται στην παμπ, τονίζοντας ότι είναι οικογενειάρχης με τρία παιδιά. Ο ιδιοκτήτης είπε στην επιτροπή ότι έκανε παρατήρηση στον DJ και ότι τώρα δεν πίνει ούτε ένα ποτό και η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01