search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:21
MENU CLOSE

Xmas Flavors: Γιορτάζει τα Χριστούγεννα η NEF – NEF HOMEWARE

11.12.2015 17:21
Xmas Flavors: Γιορτάζει τα Χριστούγεννα η NEF – NEF HOMEWARE - Media

O Gus, ο Snoopy και ο γλυκός αρκούδος της Forever Friends σας προσκαλούν μαζί με τη NEF-NEF στις 19 & 20 Δεκεμβρίου σε ένα festive διήμερο γεμάτο από άρωμα, γεύση και πνεύμα Χριστουγέννων.

 

O Gus, ο Snoopy και ο γλυκός αρκούδος της Forever Friends σας προσκαλούν μαζί με τη NEF-NEF στις 19 & 20 Δεκεμβρίου σε ένα festive διήμερο γεμάτο από άρωμα, γεύση και πνεύμα Χριστουγέννων.

Στο νέο κατάστημα NEF-NEF Homeware Νέας Σμύρνης, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι ο αγαπημένος  και JOYful chef –  Gus Αθανασιάδης  ετοιμάζει και προσφέρει με πολύ κέφι παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Σμυρναϊκά κεράσματα, σε γιορτινούς ρυθμούς. Διαφορετικά στυλ τραπεζιών – κλασσικό, minimal, country, floral – δίνουν εορταστικές ιδέες διακόσμησης και εμπνέουν να ετοιμάσετε το πιο κομψό art de la table. Μια έκπληξη περιμένει τα πιτσιρίκια! Το πιο γλυκό αρκουδάκι της Forever Friends θα βρίσκεται στο κατάστημα να σας ξεναγήσει στην Big Hugs την πιο τρυφερή βρεφική σειρά της NEF-NEF Homeware και να γεμίσει τον παιδικό κόσμο με όμορφα όνειρα και χαμόγελα.

Στο ατμοσφαιρικό κατάστημα NEF-NEF Homeware Χαλανδρίου, μουσικές και πολύχρωμοι φωτισμοί παρασύρουν στο πνεύμα των εορτών. Το πιο stylish Click Box σας περιμένει για να φωτογραφηθείτε με τους αγαπημένους σας, να φτιάξετε το δικό σας εξώφυλλο, να ταξίδεψε με μια εικόνα στον κόσμο και να στείλετε την πιο όμορφη ευχή, με ένα κλικ!  Guest star o Snoopy, αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, υπόσχεται ότι όλα είναι δυνατά όταν κυνηγάς τα όνειρα σου. Επιλέξτε το τέλειο δώρο από την ιδανική Xmas List που ο δημιούργησε ο interior designer Ηλίας Γαβριήλ, για να τυλίξετε με ζεστασιά και θαλπωρή το σπίτι σας.

19 & 20 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

NEF-NEF HOMEWARE Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 27, τηλ, 216 7003930.

NEF-NEF HOMEWARE Νέα Σμύρνη, Κ. Παλαιολόγου 2, τηλ. 216 9390205. www.nef-nef.gr  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01