search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Είναι ο Πούτιν ο μεγαλύτερος ψεύτης της χρονιάς;

16.12.2015 07:44
Είναι ο Πούτιν ο μεγαλύτερος ψεύτης της χρονιάς; - Media

Ένας ψεύτικος λογαριασμός στο Twitter και μια κατά τα φαινόμενα ψεύτικη ψηφοφορία προκάλεσαν σάλο στη ρωσική κοινή γνώμη.

 

Ένας ψεύτικος λογαριασμός στο Twitter και μια κατά τα φαινόμενα ψεύτικη ψηφοφορία προκάλεσαν σάλο στη ρωσική κοινή γνώμη.

Ο Dmitry Kiselyov, ο παρουσιαστής του κρατικού δικτύου Rossia Segodnya φέρεται να δημοσίευσε μια διαδικτυακή ψηφοφορία η οποία ανακήρυσσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως τον μεγαλύτερο ψεύτη του 2015, κερδίζοντας τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Περοσένκο αλλά και τον Μπαράκ Ομπάμα με χαρακτηριστική άνεση.

Ο γνωστός παρουσιαστής, φανατικός υπέρμαχος του Κρεμλίνου, ξεκαθάρισε στην εκπομπή του πως ο λογαριασμός στο Twitter δεν ανήκει σε εκείνον και πως το κοινό δε θα έπρεπε να πιστεύει τα ψέματα των αμερικανικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο twitter διέγραψε την ψηφοφορία χαρακτηρίζοντας την άκυρη λόγω των πολλών ψήφων από φασίστες Ουκρανούς και εν συνεχεία την ξαναδημοσίευσε, αποκλείοντας τον Πούτιν από τους υποψηφίους και ανακηρύσσοντας τον Ποροσένκο νικητή με άνεση. Συνέχισε με άλλες ψηφοφορίες για το «κάθαρμα της χρονιάς» με υποψηφίους μόνο Ουκρανούς πολιτικούς καθώς και «τη μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο» συμπεριλαμβάνοντας στις επιλογές την Τουρκία, την Ουκρανία και τον ISIS. Οι νέες ψηφοφορίες εξόργισαν τους χρήστες του twitter, οι οποίοι απαίτησαν να συμπεριληφθούν σε αυτές τόσο ο Πούτιν όσο και η Ρωσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:40