search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:26
MENU CLOSE

Αυτή η γυναίκα έχει πάρει τα μυαλά του Ρονάλντο – Ο Κριστιάνο, δεν πήγαινε στο Μαρόκο για τον μποξέρ φίλο του (Photos)

21.12.2015 18:55
Αυτή η γυναίκα έχει πάρει τα μυαλά του Ρονάλντο - Ο Κριστιάνο, δεν πήγαινε στο Μαρόκο για τον μποξέρ φίλο του  (Photos) - Media

Τελικά τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; Είναι καρδιοκατακτητής και οι γυναίκες λιώνουν για το κορμί του, ή διατηρεί «στενή» σχέση με τον μποξέρ Μπαρτν Χάρι;

 

 

Τελικά τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; Είναι καρδιοκατακτητής και οι γυναίκες λιώνουν για το κορμί του, ή διατηρεί «στενή» σχέση με τον μποξέρ Μπαρτν Χάρι;

Όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης χώρισε με την πανέμορφη Ρωσίδα Ιρίνα Σάικ, πολλοί αναρωτήθηκαν: «μα πως είναι δυνατόν να αφήσει να φύγει μια τέτοια γυναικάρα;»

Ο ίδιος δεν απάντησε στα σχόλια και κατά καιρούς εμφανιζόταν με κάποια άλλη όμορφη γυναίκα στο πλευρό του, αλλά μέχρι εκεί.

Πριν λίγες εβδομάδες όμως μια φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, ο επιστήθιος φίλος του, ο Μαροκινός μποξέρ Μπάρντ Χάρι, και στην οποία ο Χάρι κρατούσε αγκαλιά τον Ρονάλντο σαν ζευγάρι νεόνυμφων και στο σχόλιο έγραφε «μόλις παντρευτήκαμε», έδωσε τροφή για σχόλια.

Εφημερίδες, περιοδικά και διαδίκτυο, ρωτούσαν: «Τι τρέχει με τον Ρονάλντο;», «μήπως είναι γκέι;», «τα έχει ο Κριστιάνο με τον μποξέρ;», «γιατί δεν βγαίνει πλέον με γυναίκες ο άσσος της Ρεάλ». Ο Πορτογάλος δεν απαντούσε και οι φήμες όλο και φούντωναν.

Μάλιστα τα συνεχόμενα ταξίδια του Ρονάλντο στο Μαρόκο άναβαν περισσότερες φωτιές. Φωτιές που επιχειρεί να σβήσει το εβδομαδιαίο περιοδικό Nova Gente, της Πορτογαλίας, το οποίο με πρωτοσέλιδο του αναφέρει πως ο Κριστιάνο δεν πάει στο Μαρόκο συνέχεια για να συναντηθεί με τον Χάρι, αλλά επειδή εκεί βρίσκεται το μοντέλο Μέλανι Μάρτινς, η οποία του έχει πάρει τα μυαλά.

Κριστιάνο και Μέλανι απολαμβάνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν τον έρωτα τους με πάθος και ο Ρονάλντο μοιάζει περισσότερο από ποτέ ευτυχισμένος.

Η Μάρτινς, έχει καταγωγή από την Γαλλία και την Πορτογαλία και, μάλιστα είχε εκπροσωπήσει την Πορτογαλία σε καλλιστεία για την Μις Υφήλιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:26