search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Αγελάδα που μόλις γέννησε, κλωτσάει με δύναμη στο πρόσωπο γυναίκα που επιχείρησε να τη βοηθήσει (Video)

22.12.2015 17:33
Αγελάδα που μόλις γέννησε, κλωτσάει με δύναμη στο πρόσωπο γυναίκα που επιχείρησε να τη βοηθήσει  (Video) - Media

Η αγελάδα είναι ξαπλωμένη και η γυναίκα την πλησιάζει για να τη βοηθήσει. Η κλωτσιά του ζώου προσγειώνεται με ασύλληπτη δύναμη στο πρόσωπο της και της συνθλίβει το σαγόνι.

 

Η αγελάδα είναι ξαπλωμένη και η γυναίκα την πλησιάζει για να τη βοηθήσει. Η κλωτσιά του ζώου προσγειώνεται με ασύλληπτη δύναμη στο πρόσωπο της και της συνθλίβει το σαγόνι.

Το περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή της Πορτογαλίας. Η αγελάδα μόλις έχει γεννήσει και το μικρό αγελαδάκι βρίσκεται λίγο μακρύτερα της. Είναι εξαντλημένη από την προσπάθεια και ξαπλωμένη στις λάσπες.

Την πλησιάζει μια γυναίκα η οποία φοράει μακριά γάντια από λατέξ, μέχρι τους ώμους και η οποία προφανώς την είχε βοηθήσει στον τοκετό, όπως κάνουν συνήθως στα μεγάλα οικόσιτα ζώα.

Εντελώς ξαφνικά και για άγνωστο λόγο, (πιθανότατα από ένστικτο λένε οι ειδικοί που μελέτησαν το βίντεο) αμέσως μόλις η γυναίκα με ηρεμία της αγγίζει την κοιλιά, η αγελάδα την κλωτσάει. Η ταχύτητα και η δύναμη της κλωτσιάς του πεσμένου ζώου είναι τεράστια και ασύλληπτη. Η οπλή του προσγειώνεται στο σαγόνι της γυναίκας και την τινάζει μέτρα μακριά.

Το σαγόνι γίνεται θρύψαλα και η γυναίκα λίγο πριν την λιποθυμία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Το βίντεο δεν είναι πρόσφατο αλλά έχει ανέβει στο διαδίκτυο εδώ και 2 χρόνια. Έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 5,3 εκατομμύρια ανθρώπους που το έχουν δει.

Στα σχόλια τους διάφοροι κτηνίατροι αλλά και κτηνοτρόφοι τονίζουν πως η αγελάδα όταν γεννήσει είναι εξαιρετικά ευάλωτη και στρεσαρισμένη και δεν αφήνει κανέναν να την αγγίξει, παρά μόνο σπάνια και κάποιον με τον οποίο έχει εξοικειωθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28