30/05/2020 09:30:51

Πόσο στοιχίζει να σας παγώσουν εάν (χτύπα ξύλο) πεθάνετε και μετά από χρόνια να σας επαναφέρουν στη ζωή;

Πόσο στοιχίζει να σας παγώσουν εάν (χτύπα ξύλο) πεθάνετε και μετά από χρόνια να σας επαναφέρουν στη ζωή;  - Media

 

Επιστήμονας δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες κρυονικές εταιρίες του κόσμου και οι πελάτες του πληρώνουν για να… ξαναέλθουν στη ζωή όταν πεθάνουν.

Η εταιρία ονομάζεται kriorus και βρίσκεται στα περίχωρα της Μόσχας. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη αφού οι τιμές της σε σχέση με τις αντίστοιχες κρυονικές εταιρίες των ΗΠΑ, είναι άκρως ανταγωνιστικές.

Στην Kriorus για να καταψύξει κάποιος το σώμα του θα πληρώσει 30.000 ευρώ και για το κεφάλι άλλες 12.000 ευρώ ενώ σε μια αντίστοιχη εταιρία των ΗΠΑ, οι τιμές για το σώμα ξεκινούν από 150.000 ευρώ και για το κεφάλι από 60.000 ευρώ.

Οι χαμηλές τιμές της λοιπόν την έχουν κάνει ανταγωνιστική και ο 35χρονος επιστήμονας που την ίδρυσε, κάνει χρυσές δουλειές. Εκτός από ανθρώπους στην Kriorus «φιλοξενούνται» και κατοικίδια ζώα που οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να επαναφέρουν στη ζωή όταν βρεθεί κάποιο φάρμακο ενάντια σε κάποια ασθένεια, ή ενάντια στο γήρας.

Όταν πεθάνει κάποιος και αφού έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με την εταιρία, εξειδικευμένα μέλη της παραλαμβάνουν το κορμί του άμεσα και το πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις της Kriorus.

Εκεί σε ειδικούς θαλάμους, το κορμί βυθίζεται μέσα σε υγρό άζωτο και διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία των -196 βαθμών Κελσίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.