search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Νευρικός επιβάτης χτύπησε και πέταξε έξω από λεωφορείο έγκυο γυναίκα με τα 3 ανήλικα παιδιά της (Video)

05.01.2016 15:53
Αστυνομικός πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε έγκυο γυναίκα (Video)  - Media

Τσαντίστηκε επειδή τα μικρά έκαναν φασαρία και τον ενοχλούσαν και δεν δίστασε να χτυπήσει και να πετάξει από το λεωφορείο την έγκυο μητέρα τους. 

 

Τσαντίστηκε επειδή τα μικρά έκαναν φασαρία και τον ενοχλούσαν και δεν δίστασε να χτυπήσει και να πετάξει από το λεωφορείο την έγκυο μητέρα τους.

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο του Βλαδιβοστόκ στο βορειοανατολικό άκρο της Ρωσίας. Η έγκυος γυναίκα η οποία καθόταν σε θέση μαζί με τα τρία μικρά παιδιά της, αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Τα παιδάκια βρήκαν την ευκαιρία να αρχίσουν το παιχνίδι μέσα στο όχημα και να κάνουν φασαρία. Αυτό φαίνεται ότι εκνεύρισε έναν νεαρό νευρικό επιβάτη, ό οποίος άρχισε να επιτίθεται φραστικά στην έγκυο.

Οι άλλοι επιβάτες είχαν σοκαριστεί και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Κάποια στιγμή σε μια στάση, ο νευρικός επιβάτης πιάνει την έγκυο από τη μέση, τη σηκώνει ψηλά και σαν σακί την πετάει στον χιονισμένο δρόμο μαζί με τα παιδιά της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01