search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από δολοφονία μαύρου νεαρού στο Σικάγο (Video)

15.01.2016 09:54
Στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από δολοφονία μαύρου νεαρού στο Σικάγο (Video) - Media

Ένας μαύρος έφηβος εκτελείται από αστυνομικό στο Σικάγο όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της πόλης.

 

Ένας μαύρος έφηβος εκτελείται από αστυνομικό στο Σικάγο όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της πόλης.

Ο 17χρνος μαύρος κατηγορήθηκε ότι πήγε να κλέψει ένα αυτοκίνητο και ο αστυνομικός τον κυνήγησε στους δρόμους της πόλης και τον πυροβόλησε χωρίς να έχει απειληθεί, στις 7 Ιανουαρίου του 2013.

 

Ο αστυνομικός είχε καταθέσει ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του συνεργάτη του, καθώς φάνηκε ότι ο νεαρός κρατούσε κάτι στα χέρια του που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κουτί κινητού τηλεφώνου.

Η οικογένεια του νεαρού ζήτησε να δοθούν τα βίντεο στη δημοσιότητα γιατί είναι σε δικαστική διαμάχη με την αστυνομία της πόλης, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για τον πυροβολισμό και τη δολοφονία του γιου τους.

Τα βίντεο δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:28