search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Η φωτογραφία που συγκλονίζει το Διαδίκτυο – «Σαφάρι» για την ανακάλυψη του πιτσιρικά με την φανέλα-σακούλα του Μέσι

19.01.2016 19:41
«Μύλος» με το παιδί που είχε τη φανέλα-σακούλα του Μέσι - Εντοπίστηκε τελικά στο Αφγανιστάν - Media
Τον γύρο του κόσμου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν πιτσιρικά να φορά μια αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι με το Νο 10 στην πλάτη

 

Ένα φωτογραφικό «κλικ» στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει… εκστρατεία στα social media. Συγκεκριμένα, από το πρωί της Τρίτης το γύρο του Διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν πιτσιρικά να φορά μια αυτοσχέδια φανέλα του Μέσι, η οποία φαίνεται να είναι φτιαγμένη από μια μπλε-άσπρη πλαστική σακούλα, έχοντας ζωγραφισμένο το όνομα του Αργεντινού και το νούμερο 10.

Η φωτογραφία έκανε αρχικά την εμφάνισή της σε ορισμένα blogs, με τις πληροφορίες -οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί- να αναφέρουν πως το παιδί κατάγεται από μια επαρχία του Ιράκ, που υποφέρει από τον πόλεμο. Αυτό που αναζητούν πλέον όλοι είναι η ταυτότητα του παιδιού, προκειμένου να του δοθεί μια πραγματική φανέλα του άσου της Μπαρτσελόνα.

 

Μάλιστα, μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες φαν του Μέσι στο twitter, ενημέρωσε πως έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι θέλουν να μάθουν ποιο είναι το παιδί της φωτογραφίας.

 

Πηγή: contra.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01