search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:04
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί

14.04.2011 17:35
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί  - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 14 Απριλίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η απάντηση στην τρόικα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πακέτο μέτρων που επεξεργάζεται η τρόικα και το οποίο, όταν έρθει η ώρα, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση. (Βέβαια, η απάντηση του κόσμου αποτυπώνεται ανάγλυφα  στη φωτογραφία του εξωφύλλου….!!!)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 14 Απριλίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η απάντηση στην τρόικα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πακέτο μέτρων που επεξεργάζεται η τρόικα και το οποίο, όταν έρθει η ώρα, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση. (Βέβαια, η απάντηση του κόσμου αποτυπώνεται ανάγλυφα  στη φωτογραφία του εξωφύλλου….!!!)  (Σελ.4)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το παιχνίδι με την αναδιάρθρωση του χρέους συνεχίζεται ερήμην μας, καθώς οι Γερμανοί τη σχεδιάζουν στο παρασκήνιο με κάθε λεπτομέρεια. Λεπτομερές και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους σχεδιασμούς του Βερολίνου στη σελ. 5.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ιδεολογικές διαστάσεις, για πρώτη φορά μετά το 2007, προσλαμβάνουν οι διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με την αριστερόστροφη τάση να φωνάζει περί αναδιάρθρωσης και τους εκσυγχρονιστές να πιέζουν για σκληρότερα μέτρα. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός κάνει τον αναστενάρη. (Σελ. 10-11)

ΣΤΙΣ εννιά του μακαρίτη, έφτασε η Παναρίτη… Η βουλευτής και σύμβουλος του πρωθυπουργού, με τη μεγάλη εμπειρία «αξιοποίησης» δημόσιας περιουσίας, με μεγάλες περγαμηνές από την παγκόσμια τράπεζα για τη συμβολή της στο ξεπούλημα των πόρων του Περού, φαίνεται να θέλει να πιάσει δουλειά, να οδηγήσει την ελληνική δημόσια περιουσία στο ξεπούλημα, το οποίο μάλιστα στην γλώσσα του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων ονομάζεται “αξιοποίηση”.!!! (Σελ. 14-15)

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον τρόπο με τον οποίο τα μεγάλα υπερεθνικά συμφέροντα οργανώνονται για να επωφεληθούν από τη δρομολογημένη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους (Σελ. 16-17)

ΜΜΕ: Πώς και γιατί καταρρέουν τα Μέσα και η… ενημέρωση. Δείτε τη χαρτογράφηση των καταχρεωμένων ελληνικών ΜΜΕ και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο μέχρι και πριν τρία χρόνια κραταιός και γκλαμουράτος κλάδος. (Σελ. 19-21)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Αυτήν την εβδομάδα ο «Βιβλιοπόντικας» τρυπώνει στο «ΠΟΝΤΙΚΙ art» και μαζί παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες εκδόσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46