search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την δέκατη επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του

31.01.2016 08:19
Μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια  - Media

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

 

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Προτασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα εξαπέλυσε το μεσημέρι της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ μετά την δέκατη φορά μετεκλογικά που δέχεται επίθεση με μολότωφ η είσοδος των γραφείων του. Σε ανακοίνωση του καλεί τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση αν η χώρα μετατρέπεται σε “ξέφραγο αμπέλι”, ενώ καλεί όλα τα δημοκρατικά κόμματα να πάρουν θέση. Το Ποτάμι πριν σταλεί η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ είχε ήδη καταδικάσει την επίθεση σημειώνοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο για πολλοστή φορά να δέχονται επίθεση τα γραφεία στην Χαριλάου Τρικούπη και σημείωσε ότι καθήκον της Πολιτείας είναι η διασφάλιση ομαλών συνθηκών λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:  

“Είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ. Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής. Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση.”

Τα ξημερώματα

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πενήντα άτομα, περίπου, έριξαν δέκα βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων, προκαλώντας υλικές ζημιές. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01