search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:58
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Η «άβυσσος» ήταν λάθος

01.02.2016 08:55
Βενιζέλος: Παραβίαση των διατάξεων περί εσχάτης προδοσίας η σκευωρία Νovartis - Media

Εμμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην διαφωνία του με την Φώφη Γεννηματά για την απόπειρα της να θέσει κάθετες διαχωριστικές γραμμές με την ΝΔ, χαρακτηρίζοντας λάθος την φράση της “μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ”.

 

Εμμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην διαφωνία του με την Φώφη Γεννηματά για την απόπειρα της να θέσει κάθετες διαχωριστικές γραμμές με την ΝΔ, χαρακτηρίζοντας λάθος την φράση της “μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ”. Σε τηλεοπτική συνέντευξη του το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό Σκάι δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την διαγραφή του στενού πολιτικού του φίλου Λεωνίδα Γρηγοράκου, σημειώνοντας: “ο κ. Γρηγοράκος έκανε μία πράξη και θα κριθεί αρμοδίως. Διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα, που είναι στις αρμοδιότητας της κυρίας Γεννηματά, αλλά είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και συμμετέχει στις διεργασίες της παράταξης”.

“Ήταν λάθος το «άβυσσος». Άβυσσος δε μας χωρίζει με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή τις δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Άβυσσος μας χωρίζει μόνο με τη Χρυσή Αυγή”, τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα αν μετά τη δήλωση αυτή φοβάται τυχόν διαγραφή του, όπως ο Λ. Γρηγοράκος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στους δημοσιογράφους ότι “προφανώς κάνετε χιούμορ”.

Υπερασπίστηκε την ανάγκη το νέο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να κινείται στο χώρο του Κέντρου και όχι σε σοσιαλιστικά μονοπάτια. Κάνοντας λόγο για προσπάθεια να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων, τόνισε ότι όλα τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα στην Ευρώπη, έχουν αντίστοιχο πολιτικό εύρος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον δικό του ρόλο σχολίασε: “θέλουμε έναν αυτόνομο πόλο των δημοκρατικών προοδευτικών πολιτών, εγώ δεν είμαι ούτε ντίβα, ούτε τενόρος, έφυγα από τη θέση του προέδρου για να δείξω ότι όλοι είμαστε παροδικοί και για να μην υποστηρίζουν ορισμένοι ότι υπάρχουν εμπόδια”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:58