search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Τα αληθινά παιδιά «Μπέντζαμιν Μπάτον»: Δερματική πάθηση τα κάνει να μοιάζουν με ηλικιωμένους (Photos)

02.02.2016 11:15
Τα αληθινά παιδιά «Μπέντζαμιν Μπάτον»: Δερματική πάθηση τα κάνει να μοιάζουν με ηλικιωμένους (Photos) - Media
 
Δύο αδέρφια στην Ινδία πάσχουν από μια σπάνια πάθηση πρόωρης γήρανσης που τους κάνει να μοιάζουν με ηλικιωμένους, την Cutis Laxa.

 

Δύο αδέρφια στην Ινδία πάσχουν από μια σπάνια πάθηση πρόωρης γήρανσης που τους κάνει να μοιάζουν με ηλικιωμένους, την Cutis Laxa.

Ο μόλις 18 μηνών Κεσάβ Κουμάρ και η 7 ετών αδερφή του, Αντζάλι Κουμάρι, έχουν ζαρωμένο δέρμα, υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις και τα πρόσωπά τους είναι πρησμένα. Ωστόσο, οι γονείς των παιδιών δεν πάσχουν από τη νόσο.

Ο πατέρας τους, ο 40χρονος Σατρουγκάν Ρατζάκ, δήλωσε: «Ονειρευόμαστε ότι υπάρχει θεραπεία για τα παιδιά μου. Άνθρωποι από την κοινότητά μας τα αποκαλούν “γέρους” και αυτό είναι αποκαρδιωτικό. Προσπαθήσαμε να πάρουμε βοήθεια από τους τοπικούς γιατρούς, αλλά μας είπαν ότι η μόνη μας ελπίδα είναι στο εξωτερικό».

Όταν η μικρή Αντζάλι ήταν έξι μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία. Αφού ανάρρωσε, το δέρμα της ξεκίνησε να ξηραίνεται και να χαλαρώνει, σύμφωνα με τον 40χρονο.

Ύστερα από πέντε χρόνια, οι δυο γονείς αποφάσισαν να κάνουν ακόμη ένα παιδί και ο Κεσάβ γεννήθηκε. Σύντομα, ανακάλυψαν ότι έπασχε κι εκείνος από την ίδια ασθένεια με την αδερφή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41