search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:04
MENU CLOSE

Λονδίνο: Εξαμερής συνάντηση για το προσφυγικό με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα

04.02.2016 19:03
Λονδίνο: Εξαμερής συνάντηση για το προσφυγικό με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα - Media

Η εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης Ε.Ε.-Τουρκίας συζητήθηκε στην εξαμερή συνάντηση για την προσφυγική κρίση, με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών για τη Συρία στο Λονδίνο, συμμετείχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τούσκ, την καγκελάριο της Γερμανίας, ‘Αγγελα Μέρκελ, τον καγκελάριο της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Μάρκ Ρούτε, και τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Έμφαση κατά τη συζήτηση, δόθηκε στη μείωση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, στην εφαρμογή της συμφωνίας επανεισδοχής Ελλάδας-Τουρκίας, και στην προώθηση ενός αξιόπιστου μηχανισμού επανεγκατάστασης προσφύγων, απευθείας από την Τουρκία στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46