search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Η Μαντόνα είναι εκτός φόρμας: Νέα τούμπα πάνω στην σκηνή (Video)

11.02.2016 10:01
Η Μαντόνα είναι εκτός φόρμας: Νέα τούμπα πάνω στην σκηνή (Video) - Media

Η βασίλισσα της ποπ μπουρδουκλώθηκε στο πέπλο που κρατούσαν δύο χορευτές στο κεφάλι της.

 

Έτσι όπως πάει, θα γίνει η Τζένιφερ Λόρενς της μουσικής. Γιατί η διάσημη ηθοποιός δύο φορές πήγε να ανέβει στην σκηνή των Όσκαρ και τις δύο σωριάστηκε στα σκαλιά. Αλλά ολόκληρη Μαντόνα, με τόση πείρα, ποιος το περίμενε ότι θα είχε και δεύτερο ατύχημα μέσα σε έναν χρόνο.

Η βασίλισσα της ποπ, στην συναυλία της στην Μπανγκόνγκ, στο πλαίσιο της περιοδείας της, «Rebel Heart Tour», την ώρα που τραγουδούσε το «Material girl», μπουρδουκλώθηκε στο πέπλο που κρατούσαν δύο χορευτές στο κεφάλι της. Γλίτωσε την τούμπα, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, παραπάτησε, γεγονός που της προκάλεσε πολλά νεύρα…

Πριν από ένα χρόνο, ήταν στα βρετανικά μουσικά βραβεία, όταν είχε βρεθεί … φαντασμαγορικά στο πάτωμα εξαιτίας της μακριάς κάπας που είχε σχεδιάσει ο Αρμάνι για την ποπ σταρ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26