search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος της DW καλεί τον Αβραμόπουλο να παραιτηθεί- Η αντίδραση του Επίτροπου (Video)

11.02.2016 10:24
Αβραμόπουλος σε Έλληνες ευρωβουλευτές: Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μετεγκαταστάσεις προσφύγων - Media

Σφοδρή επίθεση κατά του Επιτρόπου για τα θέματα Μετανάστευσης της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, εξαπέλυσε δημοσιογράφος του αγγλικού προγράμματος της γερμανικής DW.

 

Σφοδρή επίθεση κατά του Επιτρόπου για τα θέματα Μετανάστευσης της ΕΕ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, εξαπέλυσε δημοσιογράφος του αγγλικού προγράμματος της γερμανικής DW.

Ο Τιμ Σεμπάστιαν, παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone» ζήτησε ευθέως από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να υποβάλει παραίτηση, λέγοντας του ότι ευθύνεται για τους πρόσφυγες που χάνονται στα νερά του Αιγαίου.

Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, ρωτά τον κ. Αβραμόπουλο μήπως πρέπει να παραιτηθεί με τον Επίτροπο να του απαντά: «Να παραιτηθώ ή να αγωνιστώ για αυτό;».

«Αγωνιστήκατε. Ίσως είναι ώρα να αγωνιστεί κάποιος άλλος» συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Συμβουλεύετε λοιπόν, αυτόν που αγωνίζεται να υποκύψει στις πιέσεις των εγκληματιών. Αυτό μου λέτε τώρα» ανταπάντησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και κατέληξε λέγοντας στον παρουσιαστή: «Βλέπετε μόνο τη γερμανική πλευρά των πραγμάτων. Δεν βλέπετε την άλλη πλευρά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04