search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Τσακωμός συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ για τα ΜΑΤ και τους αγρότες

11.02.2016 16:23
Τσακωμός συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ για τα ΜΑΤ και τους αγρότες - Media

Σε «πόλεμο» μεταξύ συνδικαλιστών της αστυνομίας οδήγησε η απόφαση της κυβέρνησης να παραπέμψει το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, στην τροχαία.

 

Σε «πόλεμο» μεταξύ συνδικαλιστών της αστυνομίας οδήγησε η απόφαση της κυβέρνησης να παραπέμψει το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, στην τροχαία.

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, άφησε την Τρίτη ανοιχτό το ενδεχόμενο τα ΜΑΤ που θα βρεθούν απέναντι από τους αγρότες να μην υπακούσουν στις εντολές που θα τους δοθούν.

«Το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών. Είναι παιδιά ηλικίας από 19 έως 27 ετών και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τους δοθεί η διαταγή να σταματήσουν τους αγρότες». 

«Είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο» είχε δηλώσει ο κ. Μπαλάσκας.

Απαντώντας, η ΠΟΕΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χωρίς να κατονομάζει τον Σταύρο Μπαλάσκα, τον κατηγορεί για διαστρέβλωση των θέσεων της ομοσπονδίας, ενώ τον χαρακτηρίζει «αυτόκλητο εκπρόσωπο».

Τέλος σημειώνει ότι μόνο ο πρόεδρος και ο γραμματέας εκπροσωπούν την ομοσπονδία, σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:52