search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:07
MENU CLOSE

Φιλορώσοι αντάρτες στην Ουκρανία μαστιγώνουν βάναυσα με καλώδια έμπορο ναρκωτικών (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO)

16.02.2016 08:49
Φιλορώσοι αντάρτες στην Ουκρανία μαστιγώνουν βάναυσα με καλώδια έμπορο ναρκωτικών (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO) - Media

Φιλορώσοι αυτονομιστές στην Ουκρανία χτύπησαν και μαστίγωσαν βάναυσα έναν έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος πιστεύεται ότι τώρα είναι νεκρός.

 

Φιλορώσοι αυτονομιστές στην Ουκρανία χτύπησαν και μαστίγωσαν βάναυσα έναν έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος πιστεύεται ότι τώρα είναι νεκρός.

Το βασανιστήριο έλαβε χώρα στην πόλη του Ντονέτσκ, στη νότια Ουκρανία, η οποία σήμερα βρίσκεται υπό κατάληψη των ανταρτών.

Το σοκαριστικό βίντεο του βασανισμού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο έμπορος ναρκωτικών ικετεύει για τη ζωή του ενώ είναι δεμένος με μια κόκκινη ταινία σε ένα στύλο. Η πλάτη του είναι μελανιασμένη και γεμάτη με αίμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχει ξυλοκοπηθεί άγρια για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τη λήψη του βίντεο.

Στο βίντεο, ακούγεται μια φωνή στο βάθος να λέει: «Το γ@μημένο γύρισμα της ταινίας έχει ξεκινήσει. Αυτή είναι η τιμωρία ενός εμπόρου ναρκωτικών».

Ο άνδρας που ικετεύει για τη ζωή του ακούγεται να λέει: «Σταματήστε, σας παρακαλώ! Θα σας πω ό,τι θέλετε. Θα καλέσω έναν άλλο έμπορο ναρκωτικών και θα φέρει ναρκωτικά». Τον ρωτάνε αν είναι χρήστης ναρκωτικών και απαντά «όχι». Στη συνέχεια, απαιτούν να μάθουν γιατί έχει τον αριθμό τηλεφώνου ενός εμπόρου ναρκωτικών και ο ξυλοδαρμός συνεχίζεται.

Η φωνή συνεχίζει: «Δεν χρειαζόμαστε δικαστήρια, κατηγορίες, αυτό χρειαζόμαστε». Ο άνδρας που εναπόκειται στα βασανιστήρια φωνάζει: «Ορκίζομαι θα πω τα πάντα. Θεέ μου, δεν αντέχω άλλο, θέλω να ζήσω. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:07