search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρέθεσε πολυτελές δείπνο στους επιστήμονες που εκτόξευσαν τον πύραυλο της χώρας

16.02.2016 10:05
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξήγγειλε δοκιμή πυρηνικής κεφαλής - Media

Ένα πολυτελές δείπνο παρέθεσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας  προς τιμή των επιστημόνων που εργάστηκαν για τον τέταρτο δορυφόρο της χώρας και το πυραυλικό πρόγραμμά της.

 

Ένα πολυτελές δείπνο παρέθεσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας προς τιμή των επιστημόνων που εργάστηκαν για τον τέταρτο δορυφόρο της χώρας και το πυραυλικό πρόγραμμά της.

«Αποφάσισα να θέσω σε τροχιά τον δορυφόρο, προϊόν των τελευταίων τεχνολογιών μας επιτευγμάτων, ώστε ο λαός μας να γεμίζει περηφάνια και αυτοσεβασμό» ανέφερε στην ομιλία του ο ηγέτης της Βορείου Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν  συνεχάρη, επίσης, τους επιστήμονες για την επιτυχημένη πυραυλική εκτόξευση της 7ης Φεβρουαρίου, αλλά και την πυρηνική δοκιμή που προηγήθηκε, τον Ιανουάριο και τους ζήτησε να παράγουν ακόμα μεγαλύτερο έργο.

Να σημειωθεί πως η North American Aerospace Command των ΗΠΑ έχει επιβεβαιώσει πως η χώρα έχει δύο δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη γη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01