search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Δυναμική είσοδος της ρωσικής αεροβιομηχανίας στην Ευρώπη – Παραγγελία-μαμούθ από την Αίγυπτο

16.02.2016 14:16
Δυναμική είσοδος της ρωσικής αεροβιομηχανίας στην Ευρώπη - Παραγγελία-μαμούθ από την Αίγυπτο - Media

Μεγάλο άνοιγμα στις αγορές της Αιγύπτου και της Δανίας πραγματοποιεί η ρωσική αεροναυπηγική βιομηχανία.

Η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία Air Leisure προχώρησε στην παραγγελία τεσσάρων ρωσικών επιβατικών αεροπλάνων Sukhoi Superjet SSJ-100, με την προοπτική μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα στην παραγγελία να προστεθούν άλλα έξι αεροσκάφη.

Εξάλλου, σύμφωνα με το Russia Today, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, EgyptAir, ενδέχεται να προχωρήσει σε παραγγελία-μαμούθ έως και 40 Superjet SSJ-100.

Στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Ria Novosti, η δανέζικη Greenland Express εξετάζει την αγορά πέντε SSJ-100 planes, τα οποία θα μπορούσαν να παραδοθούν μέσα στην επόμενη διετία.

Εξάλλου ένας από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς της γηραιάς Ηπείρου, η Air France-KLM, σκοπεύει να μισθώσει ρωσικά Superjets από την ιρλανδέζικη CityJet εντός του Μαΐου.

Το χωρητικότητας 98 ατόμων SSJ-100 κατασκευάζεται από την Sukhoi Civil Aircraft Company. Πρόκειται για ένα προηγμένο επιβατικό αεροσκάφος, κατάλληλο για μικρές ή μέτριες αποστάσεις, που μπορεί να διανύσει έως και 4.500 χλμ χωρίς ανεφοδιασμό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04