search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Ιδιοκτήτης Ryanair: Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες (Video)

17.02.2016 06:49
Ryanair: Τρεις εβδομάδες καθηλωμένα τα αεροσκάφη μας σε περίπτωση σκληρού Brexit - Media

Μιλώντας στο euronews, το «αφεντικό» της Ryanair, Michael O’Leary,  ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια που είχε κάνει για τους Έλληνες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πέρυσι, σε ιρλανδική εφημερίδα

 

Μιλώντας στο euronews, το «αφεντικό» της Ryanair, Michael O’Leary,  ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια που είχε κάνει για τους Έλληνες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πέρυσι, σε ιρλανδική εφημερίδα.

Εκεί, είχε δηλώσει:  «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, όμως η σημαντικότερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι ότι εξέλεξαν ένα μάτσο παλαβούς για να ξεφύγουν από τη λιτότητα»

«Λυπάμαι για τα σχόλια και τον τρόπο που μεταφέρθηκαν, αλλά νομίζω ότι η βασική επισήμανση που έκανα ισχύει, ότι η εκλογική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ «θα απαλλαγούμε από τη λιτότητα» δεν είχε καμία αξιοπιστία και, όπως αποδείχθηκε, η κυβέρνηση άλλαξε πορεία. Έχουμε περάσει τα ίδια στην Ιρλανδία. Η δυσκολία για τους Έλληνες είναι ότι δεν μπορείς να ξεφορτωθείς τους δανειστές, όταν θέλεις να πας και να δανειστείς περισσότερα χρήματα από αυτούς.»

Πάντως, οι σχέσεις των δύο πλευρών δε φαίνεται να έχουν εξομαλυνθεί. Ο επικεφαλής της Ryanair δήλωσε ότι, το Δεκέμβριο, κατέθεσε στην ελληνική κυβέρνηση σχέδιο ανάπτυξης, όπου προτείνει μείωση φορολογίας με αντάλλαγμα περισσότερους επιβάτες, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01