search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Ποιο Ελληνικό νησί προτιμούν να επισκέπτονται οι πάμπλουτοι των τεχνών;

17.02.2016 14:07
Λέκκας για σεισμό ανοιχτά της Ύδρας: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» - Media

Διαβάστε τι αναφέρει σε άρθρο του το περιοδικό Forbes για το νησί που λατρεύουν να επισκέπτονται το καλοκαίρι οι πάμπλουτοι, συχνά ινκόγκνιτο.

 

 

Διαβάστε τι αναφέρει σε άρθρο του το περιοδικό Forbes για το νησί που λατρεύουν να επισκέπτονται το καλοκαίρι οι πάμπλουτοι, συχνά ινκόγκνιτο.

Δεν είναι η Μύκονος, δεν είναι η Σαντορίνη που θα περίμεναν οι περισσότεροι, αλλά η Ύδρα. Το Forbes μάλιστα γράφει επί λέξει: «Αυτό το εντυπωσιακό ελληνικό νησί έχει τη φήμη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για διασημότητες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συλλέκτες και έμποροι πλημμυρίζουν την ήρεμη παραθαλάσσια πόλη».

Το περιοδικό μάλιστα εξηγεί γιατί η Ύδρα είναι ένας αγαπημένος προορισμός του διεθνούς τζετ – σετ: ««ομορφιά, ντιζάιν, λαμπεροί άνθρωποι, αλλά και δικτύωση κατά τη διάρκεια των διακοπών».

Οι συλλέκτες και οι καλλιτέχνες λοιπόν, από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Μάλιστα αφήνουν το στίγμα τους τα περίφημα ετήσια πάρτι που διοργανώνει ζάμπλουτος Ελληνοκύπριος, στην τεράστια θαλαμηγό του, ή ακόμη και σε δρόμους του νησιού. Στα πάρτι αυτά οι καλεσμένοι ξεπερνούν τους 400 και οι περισσότεροι προέρχονται από τον χώρο των συλλεκτών αλλά και των καλλιτεχνών δημιουργών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43