search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Η αηδιαστική έκπληξη που περίμενε το σπιτονοικοκύρη όταν έδιωξε τον ενοικιαστή (Photos)

25.02.2016 17:36
Η αηδιαστική έκπληξη που περίμενε το σπιτονοικοκύρη όταν έδιωξε τον ενοικιαστή (Photos) - Media
 
Μία αηδιαστική έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν αποφάσισε να κάνει έξωση στον ενοικιαστή που δεν του πλήρωνε το ενοίκιο. Ο ενοικιαστής πήρε την εκδίκησή του από το σπιτονοικοκύρη, αφήνοντας στο σπίτι 200 μπουκάλια με ούρα και κουτάκια αναψυκτικού γεμισμένα με προφυλακτικά.
 
Ο ιδιοκτήτης ζήτησε από τον ένοικο του σπιτιού να φύγει, επειδή είχε αφήσει πολύ καιρό απλήρωτο το ενοίκιο. Το θέαμα του αντίκρισε ο Rohan James ήταν αποκρουστικό. Ο ενοικιαστής είχε μεν συμμορφωθεί, άφησε ωστόσο το σπίτι ακατάστατο, μαζί με τα υπάρχοντά του. Όταν μπήκε στο σπίτι, ο Rohan είδε στοίβες από ρούχα, κουτιά φαγητού και μπουκάλια διάφορων σχημάτων και μεγεθών γεμάτα από ούρα. «Στην αρχή έμεινα άφωνος, μόλις το συνειδητοποίησα έγινα έξαλλος. Αρχικά διέκρινα δύο-τρία μπουκάλια, όσο πλησίαζα έβλεπα και περισσότερα. Τελικά βρήκα περισσότερα από 200», λέει. Ο νοικάρης τα είχε τοποθετήσει παντού μέσα στο σπίτι, ακόμα και μέσα στα ντουλάπια. 
 
 
Αφού ξόδεψε δυο ώρες αδειάζοντας τρεις κουβάδες ούρων, ο Rohan φωτογράφισε την κατάσταση που βρήκε το διαμέρισμα και έπειτα ξεφορτώθηκε τα σκουπίδια και τα έπιπλα. «Έχασα την αίσθηση του χιούμορ καθώς καθάριζα το δωμάτιο, γελάω όμως όταν λέω την ιστορία και βλέπω την αντίδραση του κόσμου», παραδέχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.
 
 
Πηγή: mirror
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01