search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Νέα «καρφιά» Γερασιμίδου προς Λαζόπουλο: Ο σωστός σατιρικός, χτυπά την εξουσία (Video)

26.02.2016 18:30
Νέα «καρφιά» Γερασιμίδου προς Λαζόπουλο: Ο σωστός σατιρικός, χτυπά την εξουσία (Video) - Media

Η πίκρα της Ελένης Γερασιμίδου για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, την εκπομπή του και το πολίτικό της μήνυμα, είναι γνωστή εδώ και καιρό. Η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής του ΚΚΕ, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» για όλα αυτά και μεταξύ άλλων, τόνισε

 

Η πίκρα της Ελένης Γερασιμίδου για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, την εκπομπή του και το πολίτικό της μήνυμα, είναι γνωστή εδώ και καιρό. Η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής του ΚΚΕ, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» για όλα αυτά και μεταξύ άλλων, τόνισε

«(σ.σ. Ο Λαζόπουλος) Κάνει άδικη επίθεση στο ΚΚΕ. Έχει σατιρίσει πολλές φορές του Κομμουνιστικό Κόμμα και με εμένα παρούσα και την Αλέκα, δεν είμαστε οπισθοδρομικοί, ούτε στενόμυαλοι, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει επίθεση.

Το κυριότερο είναι ότι ο σωστός σατιρικός, που ο Λάκης έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, αυτά δεν ξεχνιούνται, έχω γελάσει με τον Λάκη, έχω περάσει υπέροχα με τον Λάκη, δεν χαλάνε αυτά, αλλά ο σωστός σατιρικός που κάνει καλά τη δουλειά του σατιρίζει κυρίως την εξουσία. Κι αυτό ο Λάκης δεν το κάνει. Κι εκεί με βρίσκει αντίθετη. Κι επειδή με ρωτήσαν αν είμαστε φίλοι, ε πως να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που δεν βλεπόμαστε ποτέ εκτός δουλειάς, που έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε. Σε προηγούμενες στιγμές δεν έχω κανένα παράπονο, μου στάθηκε σε οριακές στιγμές της ζωής μου.»

Σχετικά με την ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τον Σόιμπλε, που ξεσήκωσε αντιδράσεις, η Ελένη Γερασιμίδου, σχολιάζει:

«Δεν κάνει σε βάθος κριτική για κάποια πράγματα. Εγώ δεν ξέρω τι πρόθεση είχε με το τελευταίο και έγινε πολύς θόρυβος, με τον Σόιμπλε. Δηλαδή έχεις τόσα άλλα να πεις για τον Σόιμπλε που αυτό περιττεύει. Και μπορεί να μην είχε καμία πρόθεση να πληγώσεις ανθρώπους και το πιστεύω αυτό, όμως ήταν άστοχο. Γιατί εκείνο που έπρεπε να πει για τον Σόιμπλε, ήταν να τον κριτικάρει ως άτομο αυτής της «λυκοσυμμορίας», θα το πω με τα κουκουέδικα, δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για αυτά που λέει το ΚΚΕ.» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:14