search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:34
MENU CLOSE

«Πόλεμος» στον ιατρικό κόσμο για την «επαναστατική μέθοδο διόρθωσης της μυωπίας με σταγόνες»

03.03.2016 15:54
Είστε μύωπας; Μάλλον είστε και πιο έξυπνος! - Media

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας (ΠΕΜΗΝ), Γ. Χρονόπουλου έχουν προκαλέσει δηλώσεις οφθαλμιάτρων για διόρθωση της μυωπίας με σταγόνες.

Η μέθοδος είναι πειραματική και δεν έχει λάβει έγκριση από κανένα οργανισμό, καθώς δεν υπάρχουν δημοσιευμένες μελέτες που να υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της, αναφέρει ο κ. Χρονόπουλος.

«Ο μόνος λόγος αναφοράς και παρουσίασης αυτής της μεθόδου στα ΜΜΕ σαν πρωτοποριακής μεθόδου διόρθωσης της μυωπίας με σταγόνες, είναι η συστηματική, ανεύθυνη και διαφημιστική προβολή κάποιων συναδέλφων με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και την προσέλκυση πελατών», αναφέρει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας επίσης, τη λύπη του που κάποιοι συνάδελφοί του «κατέληξαν στη συστηματική παραπλάνηση του κοινού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30