search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:53
MENU CLOSE

Ο Τσακαλώτος και τα ψώνια Hugo Boss στις Βρυξέλλες

15.03.2016 09:48
Συμφωνία με τους Θεσμούς μέχρι τις 22 Απριλίου «βλέπει» ο Τσακαλώτος - Media

Στο κατάστημα του Hugo Boss, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών εθεάθη την περασμένη βδομάδα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Στο κατάστημα του Hugo Boss, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών εθεάθη την περασμένη βδομάδα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο υπουργός Οικονομικών, «αισθανόταν ικανοποιημένος από την έκβαση του Eurogroup της προηγουμένης, όπου αποφασίστηκε η επιστροφή του κουαρτέτου, και το έδειχνε ποικιλοτρόπως.

Είπε λοιπόν να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. Μπήκε στο κατάστημα του Hugo Boss, ένα από τα ακριβότερα στο αεροδρόμιο, με σκοπό να αγοράσει μια ζώνη. Οι ζώνες Hugo Boss φημίζονται για τις φινιρισμένες αγκράφες τους. Κοστίζουν τουλάχιστον 115-120 ευρώ και σίγουρα δεν τις αγοράζουν εύκολα οι, κατά τον κ. Τσακαλώτο, «πλούσιοι» των 30.000 ευρώ που θέλει να υπερφορολογήσει».

Μάλιστα ο υπουργός έκανε τουλάχιστον 20λεπτη διαπραγμάτευση ώσπου να αποφασίσει αν θα προχωρούσε σε αγορές.

«Σαν να είχε απέναντί του τους θεσμούς…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:53