search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Ανάκληση JEEP Cherokee για ελαττωματικό κοτσαδόρο

16.03.2016 10:00
Ανάκληση JEEP Cherokee για ελαττωματικό κοτσαδόρο - Media
Ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Cherokee (τύπος KJ) για έλεγχο ή/και αντικατάσταση του κοτσαδόρου, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

 

Ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Cherokee (τύπος KJ) για έλεγχο ή/και αντικατάσταση του κοτσαδόρου, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 8621 οχήματα, μοντέλα ετών 2002 – 2007 από τα οποία όσα είναι εξοπλισμένα με εργοστασιακά τοποθετημένο ή aftermarket κοτσαδόρο, αυτός πρέπει να ελεγχθεί ή/και να αντικατασταθεί από νέο. Σε περίπτωση που το όχημα δεν φέρει κοτσαδόρο, τότε πρέπει να εγκατασταθεί σε αυτό εγκάρσια δοκός/πλαίσιο η οποία θα βελτιώσει την απόδοση του οχήματος σε συγκεκριμένου τύπου, χαμηλής ταχύτητας, συγκρούσεις.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως σχετικά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6700896. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ελέγξει για τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός του μέσω της ακόλουθης διασύνδεσης http://recalls.jeep-hellas.gr/ με την εισαγωγή στο αντίστοιχο πεδίο των 8 τελευταίων αριθμών του αριθμού πλαισίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:10