search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:59
MENU CLOSE

Ρεπούση υπέρ Μουζάλα και κατά ΝΔ: Αν ο Σαμαράς δεν έριχνε τον Μητσοτάκη…

17.03.2016 09:31
Ρεπούση υπέρ Μουζάλα και κατά ΝΔ: Αν ο Σαμαράς δεν έριχνε τον Μητσοτάκη... - Media

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει από χθες η καθηγήτρια Ιστορίας του ΑΠΘ και πρώην βουλευτής, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αναφορά του Γ. Μουζάλα στα Σκόπια ως «Μακεδονία».

 

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει από χθες η καθηγήτρια Ιστορίας του ΑΠΘ και πρώην βουλευτής, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αναφορά του Γ. Μουζάλα στα Σκόπια ως «Μακεδονία». Στα σχόλια της στηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ενώ ρίχνει τα βέλη της και στον Αντώνη Σαμαρά και το περιβάλλον του.

Η Μαρία Ρεπούση χθες το βράδυ ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter  ένα σχόλιο στο οποίο ανέφερε: «Είμαστε με το Μουζάλα. Κατά του εθνικιστικού παραλογισμού των Καμμένων στον οποίο δυστυχώς προσχώρησε και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το πρωί η πρώην βουλευτής έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ο Σαμαράς δεν έριχνε τον Μητσοτάκη το 1993, δεν θα υπήρχε θέμα Μουζάλα. Γιατί η ΝΔ αφήνει και πάλι τους Σαμαρικούς να κάνουν παιχνίδι;».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:59