search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Εκβίαζε την κόρη του με γυμνές της φωτογραφίες, για να την κακοποιεί σεξουαλικά

17.03.2016 15:51
Εκβίαζε την κόρη του με γυμνές της φωτογραφίες, για να την κακοποιεί σεξουαλικά - Media

 

Αντιμέτωπος με 250 χρόνια φυλάκιση είναι ένας πατέρας στη Νέα Υόρκη. Ο 41χρονος μηχανεύτηκε ένα απίστευτο σχέδιο εξαπάτησης της 14χρονης κόρης του, με σκοπό τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2013, όταν ο πατέρας άνοιξε ψεύτικους λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα και άρχισε να συνομιλεί με την κόρη του, προσποιούμενος έναν 16χρονο. Παρόλο που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ, αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον «σύντροφο». Ο 41χρονος άρχισε έπειτα από ένα διάστημα να πιέζει το κορίτσι να στείλει γυμνές της φωτογραφίες. Η 14χρονη αρχικά αρνήθηκε, τελικά όμως λύγισε και του έστειλε.

Δύο μήνες αργότερα, το κορίτσι ανακοίνωσε στον διαδικτυακό σύντροφό της ότι θέλει να χωρίσουν, επειδή ο ίδιος μιλούσε μόνο για σεξ, ενώ αυτή ζητούσε κάτι περισσότερο από τη «σχέση» τους. Τότε ο «16χρονος» απείλησε το κορίτσι ότι θα στείλει τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της. «Η ζωή μου καταστράφηκε», του απάντησε η 14χρονη, που λίγο αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από λογαριασμό υποτιθέμενης μητέρας του εφήβου, που την πληροφορούσε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 41χρονος αποκάλυψε στην κόρη του ότι το «πρώην αγόρι» της του έστειλε πριν αυτοκτονήσει τις γυμνές της φωτογραφίες. Τότε ήταν που άρχισε να ασελγεί στην κόρη του, εκβιάζοντάς την. Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε και έλαβε τέλος, όταν η 14χρονη εξομολογήθηκε το μαρτύριό της σε μία σχολική νοσοκόμα, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01