search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Χάος σε αεροπλάνο της British Airways – Πλημμύρισε εν πτήσει! (Photos)

17.03.2016 17:23
Μόνο την Μύκονο κράτησαν στην «κόκκινη λίστα» οι Βρετανοί - Media

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες πτήσης της British Airways από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής προς το Λονδίνο, όταν είδαν το αεροπλάνο τους να πλημμυρίζει στο μέσο της διαδρομής.

Το Airbus των Βρετανικών Αερογραμμών βρισκόταν σε ύψος πλεύσης και βρισκόταν 90 λεπτά μακριά από το Χίθροου όταν μια διαρροή νερού άρχισε να πλημμυρίζει την καμπίνα των επιβατών.

Ένας επιβάτης περιέγραψε τα όσα επακολούθησαν ως εξής:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά περίεργη. Το πλήρωμα άρχισε να τοποθετεί πετσέτες στο δάπεδο. Βλέπαμε ότι επικρατούσε χάος και οι ίδιοι οι αεροσυνοδοί ήταν ανήσυχοι».

Το πλήρωμα κατάφερε να θέσει τη διαρροή υπό έλεγχο μέσα σε ένα τέταρτο, κι ενώ το νερό είχε φτάσει σε βάθος 1 εκατοστού.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το αεροσκάφος ήταν ασφαλές, ωστόσο χρειάστηκε να παραμείνει καθηλωμένο επί 64 ώρες για να επιθεωρηθεί από ειδικούς.

Εκπρόσωπος της British Airways απέδωσε το περιστατικό σε ένα καροτσάκι από αυτά που χρησιμοποιούν οι αεροσυνοδοί, το οποίο έσπασε έναν αγωγό νερού.

«Δεν υπήρξε οποιοσδήποτε κίνδυνος για τους επιβάτες ή το αεροσκάφος, που προσγειώθηκε κανονικά στο Χίθροου. Ζητάμε συγγνώμη από τους επιβάτες μας για την αναστάτωση», ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:51