search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – κλωτσιές, μπουνιές ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές (Video)

18.03.2016 15:11
Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – κλωτσιές, μπουνιές ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές (Video) - Media

Οι θεατές δεν παρακολούθησαν ποδόσφαιρό αλλά άγριο ξύλο ανάμεσα σε 22 παίκτες που είχαν γίνει ένα κουβάρι και αντάλλασαν λακτίσματα και γροθιές μεταξύ τους. 

 
Οι θεατές δεν παρακολούθησαν ποδόσφαιρό αλλά άγριο ξύλο ανάμεσα σε 22 παίκτες που είχαν γίνει ένα κουβάρι και αντάλλασαν λακτίσματα και γροθιές μεταξύ τους. 
Ο αγώνας της Β κατηγορίας του Ρωσικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Σιμπίρ και την Τορπέντο, βρισκόταν στο 89ο λεπτό και ο διαιτητής ετοιμαζόταν να σφυρίξει τη λήξη του. 
Το σκορ ήταν ισόπαλο με 2-2, αλλά αρκετή ώρα πριν, ο αγωνιστικός χώρος μύριζε μπαρούτι. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ήταν ηλεκτρισμένη και αρκούσε μια σπίθα για να φέρει την… καταστροφή. 
Και η σπίθα άναψε στο κέντρο του γηπέδου, από ένα φάουλ που έδωσε ο διαιτητής. Αμέσως οι παίκτες ήρθαν στα χέρια. Κλωτσιές μπουνιές σπρωξίματα φτυίματα, βρισιές συνέθεσαν ένα σκηνικό πολέμου. Κάποιοι παίκτες για να ρίξουν δυνατότερα χτυπήματα έπαιρναν φόρα και πηδούσαν ψηλά. Προσγειώνονταν με κλωτσιές στα πρόσωπα των αντιπάλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53