search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:44
MENU CLOSE

Ποια είναι η συμπαθητική γιαγιούλα που φόρεσε το… τσεμπέρι της και ταΐζει το άλογο με καρότο; (Photo)

19.03.2016 08:49
Ποια είναι η συμπαθητική γιαγιούλα που φόρεσε το… τσεμπέρι της και ταΐζει το άλογο με καρότο; (Photo) - Media

Η αγάπη της για τα άλογα είναι μεγάλη. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία δεν παραλείπει να ιππεύει και να κάνει τις βόλτες της. Μη σας ξεγελά το τσεμπέρι που φοράει.

 

 

Η αγάπη της για τα άλογα είναι μεγάλη. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία δεν παραλείπει να ιππεύει και να κάνει τις βόλτες της. Μη σας ξεγελά το τσεμπέρι που φοράει.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα άλογα. Έχει δικό της ιπποφορβείο και στάβλους και ακόμη και σε αυτή την ηλικία των 89 ετών λατρεύει να ασχολείται μαζί τους.

Επισκέπτεται τους στάβλους της, τα ταΐζει με καρότα και άλλες λιχουδιές, τους βουρτσίζει το τρίχωμα και όποτε έχει χρόνο φοράει της μπότες της, τα ιππεύει και κάνει τους περιπάτους της.

Το άλογο που λατρεύει όμως είναι η Έμμα. Μια μαύρη φοράδα η οποία μοιάζει και εκείνη να αγαπά την αφεντικίνα της. Όποτε την πλησιάζει η Βασίλισσα, ρουθουνίζει με ευχαρίστηση χαμηλώνει το κεφάλι για να δεχτεί τα χάδια της, και κατά τη διάρκεια της βόλτας στο Windsor Great Park, ακολουθεί πιστά τις εντολές και τα προστάγματα της υψηλής αναβάτριας της.

Η Ελισάβετ η Β, είναι η βασίλισσα δεκαέξι ανεξαρτήτων κρατών, φέροντας κάθε στέμμα και τίτλο ισότιμα. Ανέβηκε στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου στις 6 Φεβρουαρίου 1952 και αποτελεί τον μακροβιότερο μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία, όσον αφορά τα χρόνια που έμεινε στην εξουσία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:43