22/05/2019 07:18:49
26.11.2009

Τεστ DNA για την απιστία

Πολλά εργαστήρια στο Μεξικό προτείνουν τεστ DNA σε αυτούς και αυτές που έχουν υποψίες όσον αφορά τη σεξουαλική πίστη του ή της συντρόφου τους. «Αν ένα άτομο πιστεύει ότι είναι θύμα μοιχείας, μπορεί να μας στείλει ένα εσώρουχο, ένα σεντόνι, ακόμη και μια τσίχλα, ίχνη σπέρ ματος ή σάλιου, τρίχες ή μαλλιά», εξηγεί ο Χόρχε Γκιγιέν, διευθυντής ενός εργαστηρίου. Ενα τεστ θα επιτρέψει να προσδιοριστεί αν το DNA που βρέθηκε σε αυτά τα στοιχεία ανταποκρίνεται στον πελάτη ή σε κάποιον άλλο.

Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει από τέσσερις έως έξι ημέρες και στοιχίζει από 200 έως 500 δολάρια. Αυτά τα τεστ DNA για ιδιωτική χρήση δεν είναι παράνομα στο Μεξικό. Η ζήτηση των τεστ για την απιστία αυξάνεται στο Μεξικό. «Μου έτυχε να δεχθώ πενήντα αιτήσεις σε μια μόνο ημέρα. Είναι κάτι καινούργιο για την πλειονότητα των ανθρώπων και μερικοί πιστεύουν ότι η απιστία βρίσκεται μέσα στα γονίδια», λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με έρευνα ιδιωτικού ινστιτούτου, ένας Μεξικανός στους έξι ζει την ερωτική του σχέση με υποψίες απιστίας από τον ή τη σύντροφό του...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.