search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Γάτα «κλέβει»… εσώρουχα

21.03.2016 11:24
Γάτα «κλέβει»… εσώρουχα - Media

Την παράξενη συνήθεια να «κλέβει» μόνο αντρικά εσώρουχα έχει αναπτύξει μια γάτα στη Νέα Ζηλανδία.

 

Την παράξενη συνήθεια να «κλέβει» μόνο αντρικά εσώρουχα έχει αναπτύξει μια γάτα στη Νέα Ζηλανδία.  Η ιδιοκτήτρια της γάτας, Σάρα, δήλωσε πως τους τελευταίους μήνες η γάτα Μπριζίτ, όπως είναι το όνομα της γάτα,έχει αρχίσει να παίρνει εσώρουχα και κάλτσες από τα γειτονικά σπίτια. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα εσώρουχα είναι αντρικά.

«Πάντα άρεσε στην Μπριζίτ να φέρνει πράγματα απ’ έξω όταν επέστρεφε στο σπίτι. Πριν μετακομίσουμε έφερνε διάφορα παράξενα πράγματα, χωρίς να επικεντρώνεται σε ένα είδος. Όταν μετακομίσαμε σταμάτησε για λίγους μήνες να βγαίνει έξω το βράδυ. Ωστόσο, εδώ και λίγες εβδομάδες κάθε φορά που θα βγει έξω θα επιστρέψει είτε με κάποιο αντρικό εσώρουχο είτε με κάλτσες» δήλωση η Σάρα σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας.

«Πρόσφατα κάναμε εργασίες στον κήπο και ανακαλύψαμε μια ντουζίνα εσώρουχα χωμένα στον φράχτη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάρα.

Μετά την περίεργη αυτή ανακάλυψη η Σάρα ανάρτησε μια φωτογραφία στο Facebook με τα «κλοπιμαία» και την γάτα, ζητώντας συγγνώμη από τους γείτονές της, ενώ τους προειδοποίησε για μελλοντικές «επιδρομές» της γάτας στη μπουγάδα τους.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:56