search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Ήττα της Ευρώπης αν συνδέσει το προσφυγικό με την τρομοκρατία

22.03.2016 11:11
Γεροβασίλη: Κανένας δεν απειλεί τον 13ο και τον 14ο μισθό - Media

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό και κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ενημερώθηκαν και οι δύο για το τυφλό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό και κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ενημερώθηκαν και οι δύο για το τυφλό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ότι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή έχουν κληθεί στο Μαξίμου οι υπουργοί Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας.

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση βλέπει μια αναθεώρηση της συμφωνίας επί το αυστηρότερο, μετά το χτύπημα στις Βρυξέλλες, απάντησε πώς θα ήταν ήττα Ευρώπης αν κάνει σύνδεση του προσφυγικού με την τρομοκρατία, κι εκτίμησε ότι  «αυτή η αντίληψη δε θα περπατήσει όπως δεν περπάτησε και μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι». Απαντώντας σε παραπλήσια ερώτηση σημείωσε πως η Ευρώπη θα πρέπει να αντισταθεί στον φόβο που προσπαθεί να στρέψει σε άλλες κατευθύνσεις την πολιτική της ΕΕ.

Σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών αναχώρησαν και η προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής τους είναι στις 2 Απριλίου, μετά το Πάσχα των καθολικών. Εκτίμησε επίσης, ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01