search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Βρέθηκε ζωντανός ο επί 11 χρόνια αγνοούμενος σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον – Ζει με τη νέα αγαπημένη του

23.03.2016 08:16
Βρέθηκε ζωντανός ο επί 11 χρόνια αγνοούμενος σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον - Ζει με τη νέα αγαπημένη του - Media

Να χαίρει πλήρως υγείας και να κάνει τη ζωή του βρέθηκε ο εδώ και 11χρόνια αγνοούμενος σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε ζει σε ένα ψαροχώρι στο Μεξικό μαζί με τη νέα του αγαπημένη.

 

Να χαίρει πλήρως υγείας και να κάνει τη ζωή του βρέθηκε ο εδώ και 11χρόνια αγνοούμενος σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε ζει σε ένα ψαροχώρι στο Μεξικό μαζί με τη νέα του αγαπημένη.

Σύμφωνα με το Woman’s Day ο Κορεάτης Patrick McDermott, που ήταν ζευγάρι με τη διάσημη Αυστραλή ηθοποιό για εννιά χρόνια, είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2005 σε ένα ταξίδι για ψάρεμα με το σκάφος «Ελευθερία» ενώ ήταν 48 χρονών.

Οι φήμες ότι ο McDermott είχε αυτοκτονήσει ή πνίγηκε όταν έπεσε από το σκάφος δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ και όπως είπε ο πρώτος ιδιωτικός ντέντεκτιβ που είχε αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο περιοδικό: «Δε γίνεται να είχε πέσει από το σκάφος και να μην τον είχε δει κανείς. Αυτό είναι από τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει».

Αμερικανοί αστυνομικοί δύο μήνες μετά την εξαφάνιση του είχαν υποστηρίξει πως ο McDermott είχε σκηνοθετήσει τον θάνατο του αμέσως μετά την κήρυξη πτώχευσης του με απλήρωτα χρέη συνολικού ύψους άνω των $ 30.000, στα οποία περιλαμβανόταν και $ 8.000 για τη διατροφή του γιου του από την πρώην σύζυγό του Yvette Nipar.

Ο McDermott, πλέον 59 ετών, εντοπίστηκε να εργάζεται σε ένα απομονωμένο ψαροχώρι στο Μεξικό και να ζει με τη Γερμανίδα αγαπημένη του

Πάντως και η διάσημη ηθοποιός δεν πτοήθηκε από τον χαμό του τότε αγαπημένου της και 3 χρόνια μετά την εξαφάνιση του παντρεύτηκε. βέβαια όπως η ίδια είχε πει πάντα ήθελε να ξέρει τι είχε συμβεί στον αγαπημένη της Πάτρικ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30