search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Κίνα: Άνδρας περπατά με το «πόδι του Φρανκενστάιν»

24.03.2016 15:09
Κίνα: Άνδρας περπατά με το «πόδι του Φρανκενστάιν» - Media

 

Το ασυνήθιστου μεγέθους πόδι ενός 22χρονου στην Κίνα έχει σοκάρει το διαδίκτυο. Το δεξί πόδι του Liu Huichang είχε μέγεθος 43 εκατοστά, όσο το ύψος μιας κορίνας, και συνέχιζε να μεγαλώνει.

Ο 22χρονος πάσχει από μία ασθένεια που προκαλεί τη διόγκωση ενός άκρου. Μετά από μία σειρά επεμβάσεων, οι γιατροί -που, εξαιτίας της δυσμορφίας αποκαλούν το πόδι του “άκρο του Φρανκενστάιν”-κατάφεραν να δώσουν φυσιολογική μορφή στο πόδι του, όχι όμως να μειώσουν τις διαστάσεις του. Οι ίδιοι επιβεβαιώνουν ότι η μόνη δραστική λύση να είναι ο ακρωτηριασμός.

Ο Liu, που εργάζεται στην κινεζική επαρχία Sichuan, είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, με αποτέλεσμα τα αδέρφια του να είναι υπερπροστατευτικά μαζί του. Η οικογένεια του 22χρονου προσπαθεί να συγκεντρώσει ένα ποσό για ακόμα περισσότερες εγχειρίσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17