search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Λόπεζ στέλνει άγρια μηνύματα στον ντι Κάπριο και αυτός την καλεί σε… ξεσάλωμα (video)

30.03.2016 11:12
Η Τζένιφερ Λόπεζ στέλνει άγρια μηνύματα στον ντι Κάπριο και αυτός την καλεί σε… ξεσάλωμα (video) - Media

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν χάνει ευκαιρία να ξεσαλώσει. 

 

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν χάνει ευκαιρία να ξεσαλώσει. Ήταν λοιπόν αναμενόμενο να πετάξει την σκούφια του για ένα τρελό ξεφάντωμα με την Τζένιφερ Λόπεζ! Μόνο που αυτή δεν ήξερε τίποτα…

Η διάσημη λατίνα βρέθηκε στο σόου του Τζέιμς Κόρντεν και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Carpool Karaoke», όπου ο παρουσιαστής πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο τους διάσημους καλεσμένους του. Και επειδή είχε όρεξη για πλάκα, άρπαξε το κινητό της J Lo. Αφού λοιπόν είδε ότι ο τηλεφωνικός της κατάλογος περιλαμβάνει τα ονόματα πολλών σταρ, επέλεξε το party animal Λεονάρντο ντι Κάπριο.

«Γεια σου μωρό μου, αισθάνομαι πως έχω την ανάγκη να …ξεφύγω άγρια. Έχεις καμία πρόταση; Ενημέρωσέ με… J.Lo », έλεγε το μήνυμα που έφτασε στο κινητό του ηθοποιού. Κι αυτός αμέσως «τσίμπησε». Μέχρι η Τζένιφερ Λόπεζ να συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, είχε ήδη λάβει την απάντηση του ηθοποιού. «Εννοείς σήμερα Boo-Boo; Έχεις όρεξη για clubbing;».

Αν τελικά η J Lo βγήκε με τον ντι Κάπριο αφού τον είχε ξεσηκώσει, δεν ξέρουμε…
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01