search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Το… “χαλασμένο” τηλέφωνο του ΣΥΝ

06.05.2011 10:19
oldphotos130467060461.jpg

«Ο κ. Παπανδρέου προσωπικά μεθόδευσε την υπαγωγή της χώρας μας στον έλεγχο της τρόικα και του ευρωατλαντισμού»!Αυτό δήλωσε χθες ο Τσίπρας, δυο μέρες μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο με τον Στρος Καν να «καρφώνει» τον Παπανδρέου για τις «υπόγειες» διαπραγματεύσεις τους, πολύ πριν τον Δεκέμβριο του 2009.

«Ο κ. Παπανδρέου προσωπικά μεθόδευσε την υπαγωγή της χώρας μας στον έλεγχο της τρόικα και του ευρωατλαντισμού»!Αυτό δήλωσε χθες ο Τσίπρας, δυο μέρες μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο με τον Στρος Καν να «καρφώνει» τον Παπανδρέου για τις «υπόγειες» διαπραγματεύσεις τους, πολύ πριν τον Δεκέμβριο του 2009. «Αυτά είχαν αποφασιστεί από τη Σύνοδο των G20  το καλοκαίρι του 2009» διαπιστώνει τώρα ο Τσίπρας. Κι ενώ ο Τσίπρας τώρα μιλάει για «προσωπική μεθόδευση» του Παπανδρέου με σκοπό την ικανοποίηση ενός πολύ ευρύτερου πλέγματος συμφερόντων, πριν μερικές μέρες (14.4.2011), ο Ν. Βούτσης μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ και στέλεχος της προεδρικής πλειοψηφίας έλεγε ( ενώ είχε διαρρεύσει το περιεχόμενο του κομμένου αποσπάσματος από τη συνέντευξη στο Canal +, όχι όμως ακόμα ως οπτικοακουστικό ντοκουμέντο) «δε θεωρώ ότι συνειδητά ακολούθησαν αυτήν την πορεία προς την χρεοκοπία, αλλά απολύτως συνειδητά ακολούθησαν και ακολουθούν μια πολιτική που οδηγεί προς τα εκεί». Ρε παιδιά, λίγοι είστε, συνεννοηθείτε επιτέλους!

M.A.M.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01