search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:40
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας «επιστρέφει» στη Λαγκάρντ τα περί ανοησίας

04.04.2016 10:12
ΔΝΤ: Αν είχατε Μακρόν αντί για Τσίπρα θα μπαίναμε στο πρόγραμμα - Media

“Η στρατηγική κωλυσιεργίας είναι πράγματι μια ανοησία που όλοι οφείλουμε να αποτρέψουμε”. Με αυτόν τον τρόπο απαντά ο πρωθυπουργός στην χθεσινοβραδινή επιστολή της Κριστίν Λαγκάρντ, ξεκαθαρίζοντας επιπλέον αναφορικά με τον υπαινιγμό της επικεφαλής του ΔΝΤ για τη διαρροή, ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα ασφαλής χώρα. 

 

“Η στρατηγική κωλυσιεργίας είναι πράγματι μια ανοησία που όλοι οφείλουμε να αποτρέψουμε”. Με αυτόν τον τρόπο απαντά ο πρωθυπουργός στην χθεσινοβραδινή επιστολή της Κριστίν Λαγκάρντ, ξεκαθαρίζοντας επιπλέον αναφορικά με τον υπαινιγμό της επικεφαλής του ΔΝΤ για τη διαρροή, ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα ασφαλής χώρα. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωφρενικές απαιτήσεις.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία.

Μία ανοησία που οφείλουμε, όλοι, να αποτρέψουμε.

Η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά δε στα ζητήματα ασφάλειας, η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα, από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των WikiLeaks.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26