search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε Ισπανός υπουργός για τα Panama Papers

15.04.2016 07:50
Παραιτήθηκε Ισπανός υπουργός για τα Panama Papers - Media

Η πρώτη παραίτηση στην Ισπανία αναφορικά με τις αποκαλύψεις για τα Panama Papers είναι γεγονός καθότι ο υπηρεσιακός υπουργός Βιομηχανίας, Χοσέ Μανουέλ Σορία, απέστειλε την παραίτησή του μέσω email στον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.

Η πρώτη παραίτηση στην Ισπανία  αναφορικά με τις αποκαλύψεις για τα Panama Papers είναι γεγονός καθότι ο υπηρεσιακός υπουργός Βιομηχανίας, Χοσέ Μανουέλ Σορία, απέστειλε την παραίτησή του μέσω email στον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι.

Την ανακοίνωση του Σορία δημοσιεύει η ισπανική εφημερίδα El Pais. Στην ανακοίνωσή του ο Σορία αναφέρει πως υπό το πρίσμα των αποκαλύψεων που έγιναν τις τελευταίες μέρες για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πριν το 1995 και την είσοδό του στην πολιτική και καθότι δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες για γεγονότα που σημειώθηκαν πριν από περισσότερα 20 χρόνια,παραιτείται γιατί δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στο Λαϊκό Κόμμα με το οποίο εκλέγεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά ο Σορία δήλωνε πως δεν επρόκειτο να παραιτηθεί παρά την εμπλοκή του στην offshore εταιρία U.K.Line. Ωστόσο η μη συμμετοχή του στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, φούντωσε τις φήμες περί παραίτησής του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03