search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Η γυναίκα του Τζόνι Ντεπ δήλωσε ένοχη για την…παράνομη είσοδο των σκυλιών

18.04.2016 05:28
Η γυναίκα του Τζόνι Ντεπ δήλωσε ένοχη για την…παράνομη είσοδο των σκυλιών - Media

Η σύζυγος του Τζόνι Ντέπ, Άμπερ Χερντ, γλύτωσε τα «κάγκελα» της φυλακής  μετά την ομολογία της σε δικαστήριο στην Αυστραλία πως πράγματι έδωσε πλαστά έγγραφα μετανάστευσης για τα σκυλιά της. 

 

Η σύζυγος του Τζόνι Ντέπ, Άμπερ Χερντ, γλύτωσε τα «κάγκελα» της φυλακής  μετά την ομολογία της σε δικαστήριο στην Αυστραλία πως πράγματι έδωσε πλαστά έγγραφα μετανάστευσης για τα σκυλιά της.  

Η ηθοποιός είχε άλλες δυο σοβαρές κατηγορίες εις βάρος της για παράνομη εισαγωγή των δύο τεριέ της στην χώρα οι οποίες απορρίφθηκαν, λόγω πρότερου έντιμου βίου.Αν η Χερντ είχε καταδικαστεί θα μπορούσε να φυλακιστεί μέχρι και 10 χρόνια.

Η Χερντ έφτασε στο δικαστήριο του Κουίνσλαντ συνοδευόμενη από τον Τζόνι Ντέπ, με το ζευγάρι να κατακλύζεται από δημοσιογράφους κατά την άφιξή τους στο δικαστικό μέγαρο.

Η υπόθεση, που ονομάστηκε «πολέμος κατά των τεριέ», ξεκίνησε το Μάιο του περασμένου έτους, όταν ο υπουργός Γεωργίας  της Αυστραλίας κατηγόρησε  τον Ντεπ πως έφερε λαθραία τα δύο τεριέ στη χώρα με το ιδιωτικό του τζετ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής. Η Αυστραλία έχει αυστηρούς κανονισμούς καραντίνας για την πρόληψη ασθενειών όπως η λύσσα και γι΄αυτό για να φέρει κάποιος τα κατοικίδια ζώα του στη χώρα πρέπει να έχει υποβάλει αίτησης για τη χορήγηση άδειας και καραντίνας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξη του.

Με τη απόφαση Ντεπ και Χενρτ έχουν 72 ώρες για να  στείλουν πίσω στις ΗΠΑ τα δύο σκυλιά τους, με τους αξιωματούχους της Αυστραλίας να προειδοποιούν ότι αν δεν το πράξουν, τα σκυλιά θα θανατωθούν. Τελικά, τα δυο τεριέ «επιβιβαστήκαν» σε ένα αεροπλάνο και επέστρεψαν στις ΗΠΑ.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01