search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος μεταδίδει LIVE – βόμβα σκάει δίπλα του και τα θραύσματα τον τραυματίζουν ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

18.04.2016 15:02
Γυναίκα ρεπόρτερ ήταν σε ζωντανή σύνδεση και μια άλλη γυναίκα εμφανίσθηκε πίσω και της έγλειψε το αυτί (Video)  - Media

Το περιστατικό συνέβη στη Συρία και το κατέγραψε η κάμερα. Ο ρεπόρτερ μεταδίδει όταν ξαφνικά ξεκινά βομβαρδισμός. Μια βόμβα σκάει δίπλα του…

 

 

Ο ρεπόρτερ Ιμπραήμ Αλ Χαντίμπ, είναι από τους γνωστότερους πολεμικούς ανταποκριτές της Μέσης Ανατολής. Εργάζεται για το τηλεοπτικό δίκτυο Οριεντ που έχει έδρα το Ντουμπάι.

Ο Ιμπραήμ βρέθηκε στον πόλεμο της Συρίας πριν από λίγες ημέρες και αμέσως έσπευσε στην πρώτη γραμμή, στην πόλη Χανταράτ. Οι μάχες μαίνονταν και ο Ιμπραήμ άρχισε να μεταδίδει ζωντανά με το Live U, το ειδικό μηχάνημα μεταδώσεων που κάνει τη ίδια δουλειά με το λινκ, αλλά είναι περισσότερο ευέλικτο και λειτουργεί μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Έχει ξεκινήσει η ανταπόκριση του όταν ξαφνικά αρχίζουν να σκάνε βόμβες δίπλα του και δίπλα στο συνεργείο του. Ο κάμεραμαν παρατάει την κάμερα και σκύβεοι να προφυλαχθεί. Όμως ο Ιμπραήμ δεν πρόλαβε. Μια βόμβα που έσκασε δίπλα εκτίναξε τα καυτά θραύσματα της τα οποία τον πέτυχαν στο σώμα και στο πρόσωπο.

Φορούσε αλεξίσφαιρο που του έσωσε τη ζωή, αλλά στο πρόσωπο τα θραύσματα τον τραυμάτισαν. Στο βίντεο που είναι ιδιαιτέρως σκληρό ακούγονται οι κραυγές του και φαίνεται η προσπάθεια του συνεργείου να τον βάλουν στο αυτοκίνητο και να πάνε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Orient και πρόσκειται στη συριακή αντιπολίτευση, η κατάσταση του Χατίμπ είναι σταθερή. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που αμφιαβητούν τη γνησιότητα του βίντεο και μιλούν για μια προσπάθεια του Όριεντ να χτυπήσει τον Άσαντ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00