search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Αναγκαστική προσγείωση του «γίγαντα» Α380 στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

18.04.2016 21:31
Αναγκαστική προσγείωση του «γίγαντα» Α380 στο αεροδρόμιο της Λάρνακας - Media

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας πραγματοποίησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, τύπου Airbus Α 380, της αεροπορικής εταιρείας Emirates.

Η εταιρεία Hermes Airpors, που έχει την διαχείριση του αεροδρομίου, ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε την πτήση Ντουμπάϊ – Μάντσεστερ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ειδοποίησε τις αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας ότι έπρεπε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση προκειμένου ο επιβάτης να αποβιβαστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ανέμενε στο διάδρομο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι ιατροί τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:50