search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση δεν έχει εξουσιοδότηση για να ψηφίσει νέα μέτρα

23.04.2016 15:51
Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση δεν έχει εξουσιοδότηση για να ψηφίσει νέα μέτρα - Media

«Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμιά εξουσιοδότηση να ψηφίσει νέο πακέτο με μέτρα ύψους 9 δισ. και πάνω», επισημαίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΛΑΕ αναφέρει ότι η «κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να ψηφίσει μέτρα οποιουδήποτε ύψους και οποιασδήποτε μορφής ενάντια σε έναν λαό που πλέον δεν αντέχει άλλες επιδρομές».

«Πολύ περισσότερο» -προσθέτει «η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα και καμιά εξουσιοδότηση να ψηφίσει νέο πακέτο με μέτρα ύψους 9 δισ. και πάνω».

«Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ανεχθεί την απόλυτη υποδούλωση, τον πλήρη ραγιαδισμό και τη γενική καταστροφή της χώρας. «Ενδεχόμενη ψήφιση αυτών των μέτρων θα εξαναγκάσει γρήγορα τον Τσίπρα και τους οικονομικούς, τουλάχιστον, υπουργούς του, να φύγουν νύκτα και κακήν κακώς από τη χώρα, κάτω από τη γενική λαϊκή κατακραυγή και τον γενικό λαϊκό ξεσηκωμό», αναφέρει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01