search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:52
MENU CLOSE

Μανταλένα Παπαδοπούλου: Χρέος μας να είμαστε ενωμένοι

30.04.2016 14:03
«Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγή μέσα μου» - Media

“Αυτές τις άγιες μέρες, οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να ελπίζουν ότι σύντομα θα υπάρξει ανάσταση για την πατρίδα μας. Το χρέος όλων μας, πολιτικών και πολιτών, είναι να είμαστε ενωμένοι”, τονίζει στο μήνυμά της για την Ανάσταση η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδούλου. 

 

“Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού Χριστού είναι μήνυμα πίστης, ελπίδας και αγάπης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε βαθιά ότι η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αγωνιζόμαστε γι’ αυτό”, αναφέρει στο μήνυμα της για την Ανάσταση η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

“Αυτές τις άγιες μέρες”, τονίζει, “οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται να ελπίζουν ότι σύντομα θα υπάρξει ανάσταση για την πατρίδα μας. Το χρέος όλων μας, πολιτικών και πολιτών, είναι να είμαστε ενωμένοι”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:51