search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Ισχυρή έκρηξη με νεκρό και τραυματίες στη νοτιοανατολική Τουρκία (Photos/Video)

01.05.2016 07:58
Ισχυρή έκρηξη με νεκρό και τραυματίες στη νοτιοανατολική Τουρκία (Photos/Video) - Media

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε μπροστά στο αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Γκαζίαντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας.

 

 

 

Πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk δείχνουν τμήματα ενός κατεστραμμένου οχήματος κοντά στην πύλη του κτιρίου και πολλά ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο της έκρηξης, η οποία, όπως ανέφερε, έγινε αισθητή σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων, ενώ έσπασαν τζάμια σε γειτονικά κτίρια.

Επίθεση και από το PKK με τρεις νεκρούς και 14 τραυματίες

Νωρίτερα τρεις τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 14 άλλοι τραυματίστηκαν από ένοπλη επίθεση κούρδων μαχητών στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στην πόλη Νουσαϊμπίν, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο τουρκικός στρατός.

Στη νοτιοανατολική Τουρκία, η οποία κατοικείται κυρίως από Κούρδους, σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας και μαχητές του εκτός νόμου Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) μετά την κατάρρευση μιας εκεχειρίας πέρυσι λόγω των επιθετικών κινήσεων της Άγκυρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43