search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Το Σαββατοκύριακο η ψήφιση του Ασφαλιστικού

05.05.2016 10:35
Το Σαββατοκύριακο η ψήφιση του Ασφαλιστικού  - Media

Την πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η συζήτηση επί του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, επικύρωσε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Την πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η συζήτηση επί του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, επικύρωσε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Με την κυβερνητική πρόταση διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κυβέρνηση ευελπιστεί να «προλάβει» τις όποιες εξελίξεις του Eurogroup, καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα προσέλθει στην κρίσιμη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας με ψηφισμένα μέτρα, ενώ παράλληλα η ψήφιση του ασφαλιστικού μέσα στο σαββατοκύριακο θα… ντριμπλάρει τις δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, που προγραμματίζονταν από συνδικαλιστικούς φορείς και συνδικάτα αρχικά για την επόμενη εβδομάδα.

Το νομοσχέδιο συζητείται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής ενώ σύμφωνα με τον μέχρι σήμερα προγραμματισμό θα εισαγόταν στην Ολομέλεια προς ψήφιση την Δευτέρα και τη Τρίτη, ωστόσο με τα νέα δεδομένα η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26