search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Το… «έστριψε» ο Παπαχριστόπουλος για τις συνομιλίες Τόμσεν-Βελκουλέσκου

05.05.2016 15:30
Το... «έστριψε» ο Παπαχριστόπουλος για τις συνομιλίες Τόμσεν-Βελκουλέσκου - Media

Σε πλήρη ανασκευή προχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μετά τη δήλωση του για το θέμα της διαρροής των συνομιλιών Τόμσεν-Βελκουλέσκου καθώς υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκανε λόγο για υποκλοπή από την πλευρά της κυβέρνησης.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «όταν είπα ότι καλά έκανε και έβγαλε στην φόρα η κυβέρνηση τον διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου εννοούσα ότι καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα», κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία» των δηλώσεων, υποστήριζοντας ότι το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.  

«Πολύ φοβάμαι ότι η απελπισία και η θλίψη κάποιων ανθρώπων επειδή η αξιολόγηση τελειώνει, τους οδηγεί στην υπερβολή και στην παρερμηνεία των δηλώσεων μου. Από που και ως που το γεγονός ότι σήμερα στην ομιλία μου στη Βουλή επικρότησα την στάση της κυβέρνησης να “σηκώσει” το θέμα της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου, αποκωδικοποιείται ως παραδοχή υποκλοπής από την πλευρά της κυβέρνησης;», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας πως «δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα σε αυτούς που καλοπροαίρετα παρανόησαν ότι την υποκλοπή την έχουν κάνει τα WikiLeaks, οτι είναι αδύνατον να την έχει κάνει η ΕΥΠ, και τους παραπέμπω σε προηγούμενες ομιλίες μου στη Βουλή όπου επανειλημμένως το έχω καταστήσει σαφές», κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.  

Αδ. Γεωργιάδης: Να συγκλιθεί η Θεσμών και Διαφάνειας

Τα όσα υποστήριξε αρχικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος πυροδότησαν αλυσιδωτές αντιδράσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λαμβάνοντας τον λόγο στην επιτροπή που συζητά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ζήτησε την σύγκλιση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για όσα αποκάλυψε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Η παραδοχή αυτής της υποκλοπής δημιουργεί νέα δεδομένα στην διαπραγμάτευση της Δευτέρας διότι οι εταίροι μας θα μας αντιμετωπίζουν ως κυβέρνηση απατεώνων», υποστήριξε ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος.  

Το Ποτάμι: Στο «φως» τα μυστικά Τσίπρα-Καμμένου

Για «τυχοδιώκτες» και «επικίνδυνους» που κυβερνούν έκανε λόγο το Ποτάμι, υποστηρίζοντας πως «η κυνική ομολογία του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου, ο οποίος προφανώς γνωρίζει τα μυστικά που μοιράζονται ο κ. Τσίπρας με τον κ.Καμμένο δείχνει για άλλη μια φορά πόσο τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν. Επιβεβαιώνοντας από το βήμα της Βουλής τις υποψίες και τα διεθνή δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, εκθέτουν για άλλη μια φορά τη χώρα και στιγματίζουν την ελληνική πολιτεία».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01