search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:36
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς δικηγόρων – βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο εντευκτήριο της Βουλής

07.05.2016 11:11
Οργή ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά της κακόβουλης βλασφημίας των θείων: «Κατάπτυστη διάταξη» - Media

Ένταση προκλήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στο εντευκτήριο της Βουλής ανάμεσα σε δικηγόρους και τον βουλευτή -και επίσης δικηγόρο- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα. 

 

Ένταση προκλήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στο εντευκτήριο της Βουλής ανάμεσα σε δικηγόρους και τον βουλευτή -και επίσης δικηγόρο- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα.

Ομάδα δικηγόρων από την Καρδίτσα, αναφέρουν πληροφορίες, οι οποίοι βρέθηκαν στη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλη Αλεξανδρή, απευθύνθηκαν με έντονο ύφος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφό τους, Σπύρο Λάππα.

-«Δεν ντρέπεστε; Πως μπορείς να είσαι δικηγόρος και να ψηφίζεις αυτά τα μέτρα αντί να κάνεις πρόταση μομφής στον κ. Κατρούγκαλο» φέρεται να του είπε ένας εξ αυτών.

– «Τι ύφος είναι αυτό; Πως μου μιλάς έτσι; Πως μπήκατε εσείς εδώ μέσα;» φέρεται  να απάντησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φάνηκε να αναζητά τη φρουρά της Βουλής, κίνηση που εξόργισε ακόμη περισσότερο τους δικηγόρους.

-«Ντροπή σου! Εμείς σας ψηφίσαμε και μας προδώσατε», ακούστηκαν να φωνάζουν.

– «Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι, μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα», τους απάντησε εκείνος, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34